Nieuws

GroenLinks steunt bioboeren Hans en Tanja

Afgelopen najaar heeft de fractie van GroenLinks tegen de bouw van de megastal in Ellecom gestemd, omdat dit niet het soort veehouderij is waar GroenLinks voor staat.

GroenLinks is niet tegen veehouderij. Boeren die rekening houden met mens, natuur en milieu, en die waarde creëren voor hun omgeving: daarvoor springt GroenLinks graag in de bres.

Lees verder

Wandel mee met kandidaten

Wandel mee met de kandidaten! Op 4 maart om 14 uur gaat GroenLinks de natuur in. Onder leiding van Tim Endeveld, ecoloog en kandidaat, gaan we wandelen over de wonderschone Veluwezoom. Tijdens deze middag is er een mooie kans om kennis te maken met de kandidaten voor GroenLinks bij de komende gemeenteraadsverkiezingen. We verzamelen bij de parkeerplaats van het bezoekerscentrum.

Lees verder

Kom naar de thema-avond over inwonerparticipatie

Inwonerparticipatie: hoe kan het ook? Die vraag beantwoorden we samen tijdens een thema-avond die GroenLinks Rheden organiseert op woensdag 21 februari in de Oase in Dieren. Kom ook en praat mee over burgerparticipatie.

Lees verder

Download nu ons verkiezingsprogramma

Met trots presenteren wij ons verkiezingsprogramma voor de gemeenteraadsverkiezingen van 21 maart. Groen, sociaal en open - daar gaan we voor. Download nu het volledige verkiezingsprogramma.

Lees verder

GroenLinks Rheden presenteert haar kandidatenlijst

Woensdag 29 november hebben de leden van GroenLinks Rheden tijdens de Algemene Ledenvergadering de kandidatenlijst voor de gemeenteraadsverkiezingen van maart 2018 vastgesteld. Het is een lijst waarop nieuw talent en ervaring elkaar inspireren en versterken. Constans Pos, huidig wethouder voor GroenLinks, is gekozen tot lijsttrekker.

Op de foto de top van de lijst. Van links naar rechts: Tim Endeveld, Linda Nieuwenhoven, Peter van den Hazel, Anne Jansen en Constans Pos.

Pagina's